Cautare

61849 de rezultate pentru "stiri telejurnalul de seara din 09 04 2010 din deva" (4.83 secunde)
Potrivit unei initiative legislative trecuta de votul Senatului de catre PRM-istul Gheorghe Funar si PNL-istul Ioan Ghise, programele de ttiri ale posturilor de televiziune ti de radio vor trebui sa contina, in pondere egala, ttiri cu teme pozitive ti, respectiv negative.
Misiune Ca telespectator am resimtit in ultimii ani nevoia unui program de tip "Stiri, nu vorbe". Am gasit din ce in ce mai rar asa ceva, asa ca m-am refugiat in afara zonei TV.
Azi aflu ca ne-ati taiat cu totul - nu pentru ca nu am facut publicitate la voi - ci pentru ca am fi dat stiri despre decesul unora, despre nenorocirea unor violuri care se petrec.
Lilu, o celebra prezentatoare de stiri din tara vecina, Moldova, afirma ca nu ne va ucide coronavirusul, ci rautatea,indiferenta, prostia si incultura. Prezentatoarea Lilia Ojovan a facut o postare pe o retea de socializare in contextul raspandirii coronavirusului prin tarile europene.
Partea proasta este ca, din lipsa de specialisti disponibili, posturile de televiziune insista sa invite sa-si dea cu parerea aceleasi fete obosite si deloc avizate in unele cazuri despre evenimentele la zi.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Pe site-ul Asociatiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate (ASFAN) au aparut 3 stiri despre aparitii luminoase misterioase pe cerul Romaniei.
Presedintele suspendat al Romaniei, Traian Basescu va avea acces la posturile publice si private de radio televiziune pe parcursul campaniei pentru referendum. Presedintele suspendat va putea participa la emisiuni de dezbatere si va putea aparea si in cadrul emisiunilor informative.
De cate ori vad pe ecran, la TV, capul mort al lui Ceausescu raman tintuita. ... La fel se intampla cand vad buletinele de stiri ca incep cu o imagine neagra.
Vezi ACUM cele mai importante stiri, la Aleph News! ... Aleph News este primul canal de social television din seria Aleph. ... Programele de stiri si de analiza sunt create dupa obiceiurile de consum ale Smartului.
Guvernul s-a angajat in negocierile cu Fondul Monetar International (FMI) sa concedieze 74.000 de bugetari pana la finele acestui an, dupa ce a disponibilizat deja 27.000 de salariati, si sa renunte la minim 15.000 de angajati din sectorul public in 2011.
Calarasiul de altadata: ... De aceasta situatie se leaga si amenajarea unui aeroport in urbea noastra.
Azi, din Zalau, Deva si Bacau a pornit ''Marsul Antisaracie'', care va continua in mai multe judete pana joi, cand liderii Cartel Alfa spun ca se vor aduna in fata Guvernului alaturi de 50 de mii de persoane pentru a protesta impotriva cresterilor preturilor News Hour with CNN este un program de stiri interne si externe, prima emisiune din Romania in parteneriat cu CNN.
Fostul director al Ziua, Sorin Rosca Stanescu, va lansa o platforma online pe care va dezvolta mai multe site-uri, printre care si unul de stiri.
AGENTIA DE STIRI BASILICA, A PATRA ANIVERSARE Agentia de stiri a Patriarhiei, Basilica, a implinit, azi, patru ani de existenta.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a dat ieri publicitatii rezultatele monitorizarii pe noiembrie privind frecventa aparitiei politicienilor si demnitarilor in emisiunile de stiri radio si TV.
Publicistul Edward Pastia, de la "Financiarul", comenteaza un studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), "Supravietuirea pe timp de criza". Analiza vizeaza comportamentul investitional al romanilor in perioada de criza. ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010.
Romania a dat UE 4,5 miliarde de euro si a luat inapoi 600 de milioane de euro Boc a taiat salariile la Bucuresti, dar sponsorizeaza economiile Germaniei si Frantei pentru ca nu atrage fondurile europene, Romania a platit drept contributie obligatorie la bugetul Uniunii Europene de la integrare pana in prezent peste 4,5 mld.
ADRIAN-NICOLAE POPESCU) DJUNA DAVITASVILI este un nume foarte cunoscut, cu puternice rezonante speciale pentru milioane de oameni.
La sediul ASFAN se gasesc fotografiile integrale din care au fost extrase imaginile obiectelor neidentificate, precum si alte informatii privind aceste cazuri.
google-analytics.com